Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Japan

Afgelopen weekend hebben we het weer over onze reis naar Japan gehad welke we samen met Nynke, René en Jantineke gaan maken in het najaar. De tickets waren al geboekt, maar inmiddels zijn hier ook een aantal hotels / ryokans aan toegevoegd. Wij zijn namelijk tijdens een bepaald festival in Kyoto en hier kwamen we er al achter dat onze eerste keus voor onderdak volgeboekt was, dus toch maar snel iets nieuws gezocht.

In elk geval zijn er weer een aantal actiepuntjes om uit te zoeken uitgekomen dit weekend. Zo gaan we binnenkort verder zoeken naar welke railpass we nodig hebben en voor hoe lang. En we moeten uitvogelen wat we waar allemaal willen doen. De route is wel ongeveer bekend: Tokyo – Nikko – Matsumoto – Kyoto – Totorri – Okayama – Hiroshima – Fukuoka – Kumamoto – Aso – Tokyo. In Google Maps zijn de meeste plaatsen terug te vinden, dus kijk er eens rond!


(Visited 32 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close