Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Eindelijk…

… weer eens een berichtje van mij. Het heeft even geduurd, maar ach het waren ook rare weken bij ons. Deze week was de eerste tentamenweek en dat is toch wel weer even wennen. Komend weekend weer naar Delft voor een verjaardag en zondagavond weer even lekker dansen. Afgelopen zondag ook geweest en dat was wel weer even leuk om te doen en het ging ook wonderbaarlijk goed 🙂

Verder eigenlijk weinig nieuws nu, maar nog wel een leuke cartoon:

(Visited 33 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close