Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Boer zoekt vrouw…

… is een echte hype aan het worden. Vorige seizoenen was het programma al populair, maar tegenwoordig is het het populairste programma ooit. Fokke en Sukke verwoorden het goed:

 

Maar het feit dat sinds er een vrouwelijke boer in het programma zit er meer dan 4 miljoen mensen elke zondagavond aan de TV gekluisterd zitten, dat moet toch iets zeggen over ons als maatschappij, maar zeker ook over de kwaliteit van wat er tegenwoordig op TV te zien is. Als Boer zoekt Vrouw het beste programma van de zondagavond is, dan gaat er in televisiewereld toch iets mis. Nou keek ik vroeger, in die goede oude tijd, zelf ook wel eens naar Studio Sport en naar de samenvattingen van het voetbal en inderdaad dat is inmiddels veel minder leuk geworden om naar te kijken door alle reclames die men overal tussenplakt…

Uit mijn relaas is waarschijnlijk af te leiden dat ik niet kijk op zondagavond naar Boer zoekt Vrouw.  Ik mis wel een leuk familieprogramma zo voor een avond in het weekend. Maar ja, echt goede ideeën voor wat dan wel, heb ik ook nog niet nu. Ben wel benieuwd of ze nou volgende week weer hun eigen kijkcijfer record hebben verbroken…

(Visited 426 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close