Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Nieuwtjes

Het is weer vrijdagmiddag en nu ik weer lekker achter de receptie zit, heb ik even tijd om het nieuws van deze week door te spitten. Zo las ik vandaag dat koeien voor stroom gaan zorgen in Friesland, dat in New Delhi een taxichauffeur 250 moorden heeft bekend (je zal maar een taxi willen nemen dit weekend) en bovendien worden auto's steeds intelligenter en kunnen tegenwoordig zelfstandig oversteken. Vanochtend was het hier in het oosten een grote chaos op de weg en zijn er behoorlijk wat mensen afgevoerd naar het ziekenhuis.

Vanavond is weer ons maandelijkse Viri-etentje waarbij we deze keer gaan eten bij het steakhouse Goody's. Ik ben erg benieuwd, want ik heb er nog niet eerder gegeten. De beloofde lendebiefstuk klinkt in elk geval goed!

Voor de mensen die nog even een onzinnig spelletje willen doen, is hier een goede tip van Yoshe:

(Visited 170 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close