Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Laughing Matters 2007

Dit jaar was er weer een editie van Laughing Matters in de Vrijhof van de UT. Georganiseerd door lama Tijl Beckand en Tonnie Buitink is er weer een leuke avond neergezet. De avond begon voor ons met Berry Lussenberg, gevolgd door Men in Coats (hilarisch rondrennende mannen in een winterjas), daarna Not the Doctor Phil Show en afgesloten met Stand Up Comedians (met o.a. Tom Sligting, Martijn Oosterhuis, Harry Glotzbach). Ook dit jaar hadden ze De Stijle Want staan in de hal van de Vrijhof. Dit is een afgeschermd stuk waar je zonder te weten wat erachter te vinden is naar binnen gaat om vermaakt te worden (of niet). Vooral de voorpret en het plezier als mensen eruit komen, is de kracht van deze attractie.

In elk geval heb ik een erg leuke avond gehad. Natuurlijk hebben we de Lama's wel een beetje gemist, maar ach, dan moeten we daar maar naar kijken op BNN. Voor mensen die nu heel enthousiast worden, helaas zijn de kaartjes voor vanavond uitverkocht. Maar ik gok dat er volgend jaar wel weer een nieuwe Laughing Matters zal zijn.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.