Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Weer terug in NL

Sinds gisteren zijn we weer terug in Nederland. We hebben een hele leuke reis gehad, veel meegemaakt en veel foto’s gemaakt. Een selectie zal wel online komen tzt, maar voor nu nog even geen online foto’s. Maandag begint de intro op de UT, dus gaan we daar weer hard aan de arbeid. Leuk werk en altijd erg gezellig. Daarna de start van het nieuwe collegejaar met weer nieuwe vakken voor de boeg.

Ik zal komende week een wat uitgebreider verslag maken van de vakantie voor hier op de website 🙂

(Visited 40 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close