Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

In Manaus

Op dit moment zitten we op het vliegveld in Manaus. De eerste week van de reis zit erop. We hebben de watervallen van Iguaçu gezien en zijn in de Amazone geweest. Tot nu toe een indrukwekkende reis. Ik ben benieuwd hoe de rest van de reis gaat zijn.

Varig werkt natuurlijk niet mee, dus de komende dagen staan in het teken van vluchten zien te regelen naar Fernando de Noronha. Hopelijk gaat dat allemaal nog wel lukken en anders moeten we andere plannen gaan maken. Nu eerst op naar Brasília en eens kijken hoe de hoofdstad van Brazilië eruit ziet. Daarna naar Recife om een dagje van het strand te genieten.

We vermaken ons tot nu toe goed en hopelijk gaat dat ook de komende twee weken zo. Als ik terug ben in Nederland komen hier nog wel uitgebreidere verhalen, dit is vooral even een hoi-berichtje 😉

(Visited 37 times, 1 visits today)

1 reactie

  1. Hoihoi,balen dat de vliegmaatschappij niet meewerkt, maar volgens mij vermaken jullie je wel daar in Brazili‰. Vrijdag mag ik ook een weekje weg bij de baas, lekker uitwaaien op Schiermonnikoog.Tot gauw weer!

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close