Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Films

Afgelopen twee dagen stonden in het teken van films. Vrijdag zijn we na het maandelijkse viri-etentje naar de Da Vinci Code geweest. Ik heb me prima vermaakt tijdens de film, maar dat kwam wellicht ook dat het al heel lang geleden was dat ik het boek had gelezen en dus niet alle details nog in mijn hoofd had zitten 😉

Gisteren ben ik naar X-Men 3: The Last Stand geweest. Weer een film vol special effects en ook een voorstelling waar ik me zeer goed heb vermaakt.  Ik zag dat komende week de film Poseidon in premiere gaat. Volgens de producenten moet die film tien keer beter zijn dan Titanic, dus wie weet ga ik die ook nog wel met een bezoekje vereren.

(Visited 28 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.