Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Ice Age 2: The Meltdown

Gisteren zijn we naar Ice Age 2: The Meltdown geweest. Deel 1 was al enorm grappig en dat gaat gewoon door in deel 2. Af en toe vraag je je af waar ze de humor vandaan halen. In elk geval was het weer een hele leuke avond gisteren. En de film is zeker een aanrader voor iedereen die hem nog niet gezien heeft.

Vandaag mag ik aan de arbeid voor de Batavierenrace. Vannacht om 12 uur gaan de eerste lopers van start in Nijmegen en voor die tijd zullen er genoeg lopers in het sportcentrum in Enschede zijn om daar te overnachten voor ze op weg gaan voor hun etappes. Vanaf hier in elk geval veel succes aan alle lopers gewenst!

(Visited 21 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.