Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Praag was vet!!!

We heben het enorm naar ons zin gehad in Praag. De tocht heen en terug was iets minder comfortabel (vooral weinig beenruimte), maar het was wel gezellig in de bus. Op apres-ski muziek naar Praag rijden is wel vol te houden zijn we achter gekomen. Verder hebben we cultureel de stad bekeken, naar het Nationaal Museum geweest en hebben we de Praagse Burcht bekeken. Uiteraard ook veel goedkoop bier gedronken, lekker uit eten geweest en naar een enorm gezellige club geweest op zaterdagavond. Zondags weer op tijd op, lekker ontbeten en weer terug naar Enschede. Foto’s zijn te bekijken op Arjan zijn website.(Visited 37 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close