Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Bijna op weg naar Praag…

Morgen vertrek ik samen met zo’n 50 anderen vanuit Enschede naar Praag. Hier gaan we een weekend lang de stad onveilig maken en hopelijk heel veel plezier beleven. Als ik terug kom, zal ik hier wel een kort verslagje doen 🙂

(Visited 45 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close