Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Nu echt bakken…

Nou ga ik zometeen echt aan de slag met het bakken. De voorbereidingen zijn getroffen, dus het gaat vast allemaal goed komen. Alleen jammer dat de kachel buiten niet aanstaat. Als je er eentje van wil proeven (oliebol / appelflap), dan moet je maar langekomen 🙂
Vanavond zijn we voor het eerst in Enschede met Oud & Nieuw en ik ben dus benieuwd hoe dat zal zijn. Morgen natuurlijk wel even langs bij onze ouders om het nieuwe jaar in te luiden, maar niet nadat we nog naar de Nieuwjaarsparty van de VB zijn geweest.

Allemaal een hele fijne avond gewenst! En de beste wensen voor 2006!!

(Visited 37 times, 1 visits today)

2 reacties

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close