Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

De week voor kerstmis…

Het is al weer de week voor kerst. Overal zie je mooie verlichting in de tuinen, kerstbomen zijn opgetuigd, de winkels staan vol met speciale lekkernijen en in de stad is het druk met mensen die nog kado’s moeten kopen. Gisteren kerstkaarten zitten schrijven om helemaal in de sfeer te komen. Met kerst staan ons 2 heerlijke (hopelijk althans) kerstdiners te wachten, waarbij ik op 2e kerstdag voor het toetje moet gaan zorgen. Goede suggesties zijn van harte welkom, aangezien ik nog steeds geen flauw idee heb wat ik wil gaan maken. Verder zijn er de nodige kerstborrels om ons op te warmen voor de echte feestdagen. Genoeg te doen dus deze week en eventuele leukde gebeurtenissen zal ik jullie zeker niet van weerhouden.

Weet je dus nog een leuk of heel erg lekker toetje, post het maar! 🙂

(Visited 79 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close