Geen afbeelding beschikbaar - Roelfina.net

Big Ad

Deze link kreeg ik laatst toegstuurd van een vriend. Het is echt een grappig filmpje, dus als je even een minuutje over hebt en zin in iets leuks hebt, kijk hier dan eens: http://www.bigad.com.au/

Het gerucht gaat dat het van de makers van Lord of the Rings is. Misschien dat ze tussen die films door zin in iets grappigs hadden en ze deze reclame gemaakt hebben. Het zou maar zo kunnen, met alle figurant Orcs, Elven en Hobbits die ze daar hadden.

(Visited 55 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Uw emailadres zal niet getoond worden.


*


Door verder te klikken op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close