About

Roelfina - 2011Welkom op Roelfina.net! Via deze weblog hou ik jullie op de hoogte van wat er speelt in mijn leven en wat ik aan leuke dingen tegenkom op het web of in real life. Vragen of suggesties zijn altijd welkom of laat je commentaar achter bij een post.

Ik ben Roelfina Visser, 28 jaar oud en studeer Bestuurskunde aan de Universiteit Twente. Sinds 2001 heb ik een website gehad en sinds oktober 2005 is dit omgezet in een weblog. Sinds 2001 woon ik in Enschede en veel van de posts gaan over het leven hier. Naast mijn studie ben ik altijd actief geweest. Dit o.a. bij E.T.S.V. Scintilla (bestuur, jaarboek, symposium, gala, tombe en de sun), bij de Introductie Kommissie en later de Kick-In Commissie (als Infobaliemedewerker 2005-2010) en bij de Batavierenrace (ook als Infobaliemedewerker 2006-2012).

In mijn vrije tijd houdt ik me, behalve met een beetje aan deze site klussen, bezig met stijldansen en duiken. Stijldansen doe ik samen met Olaf bij Dancemasters Lammerink in Enschede en duiken doe ik bij Diveworld in Enschede waar ik nadat ik in 2011 mijn Divemaster-cursus heb afgerond af en toe een introductieduik mag verzorgen. In 2010 ben ik verder begonnen met Roelfina.net Webdesign waarmee ik kleinere bedrijfjes en instanties help om een website op te zetten. En sinds oktober 2011 werk ik fulltime bij Nedap Energy Systems waar ik de online marketing mag doen voor de PowerRouter. Genoeg om handen dus, maar vooral ook allemaal erg leuk om te doen!

Behalve op deze weblog ben ik online te volgen via: