About

Roelfina - 2011Welkom op Roelfina.net! Via deze weblog hou ik jullie op de hoogte van wat ik aan leuke dingen tegenkom op het web of in real life. Vragen of suggesties zijn altijd welkom of laat je commentaar achter bij een post.

Ik ben Roelfina van Zandwijk, 32 jaar inmiddels, getrouwd met Olaf en ik woon sinds 2001 in het mooie Enschede. Inmiddels trotse eigenaar van ons eigen huis waar we nog druk in aan het verbouwen zijn.

Ik heb Bestuurskunde gestudeerd aan de Universiteit Twente. Sinds het begin van mijn studie heb ik een website gehad en sinds oktober 2005 is dit omgezet in deze weblog. Naast mijn studie ben ik altijd actief geweest. Dit o.a. bij E.T.S.V. Scintilla (bestuur, jaarboek, symposium, gala, tombe en de sun), bij de Introductie Kommissie en later de Kick-In Commissie (als Infobaliemedewerker 2005-2010) en bij de Batavierenrace (ook als Infobaliemedewerker 2006-2015).

In mijn vrije tijd houd ik me, behalve met een beetje aan deze site klussen, bezig met stijldansen en duiken. Stijldansen doe ik samen met Olaf bij Dancscentrum Dekker in Enschede en duiken doe ik bij Diveworld in Enschede waar ik nadat ik in 2011 mijn Divemaster-cursus heb afgerond af en toe een introductieduik mag geven. Verder ben ik dol op reizen, alleen laat de bankrekening nog niet alle wensen toe. Maar als we ergens heen gaan, dan vaak ook om te duiken.

In 2010 ben ik verder begonnen met Roelfina.net Webdesign waarmee ik kleinere bedrijfjes en instanties help om een website op te zetten. En sinds oktober 2011 werk ik fulltime bij Nedap Energy Systems waar ik de online marketing doe en technische documentatie schrijf voor de PowerRouter. Genoeg om handen dus, maar vooral ook allemaal erg leuk om te doen!

Behalve op deze weblog ben ik online te volgen via: